Бешлея звільнили з посади директора департаменту ЖКГ Чернівців

Директора департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міськради Володимира Бешлея звільнено із займаної посади за систематичне невиконання без поважних причин посадових обов’язків.

Відповідне розпорядження від 3 квітня підписав міський голова Олексій Каспрук, повідомили у пресслужбі міськради.

 

Повідомляється, що Бешлея звільнено за неналежну організацію робіт з прибирання прилоткової частини доріг та тротуарів, що призвело до незадовільного санітарного стану та благоустрою міста, утворення стихійних сміттєзвалищ в період карантину, а також невиконання рішення міської постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо вжиття негайних заходів для ліквідації стихійних сміттєзвалищ. Взято також до уваги попередньо оголошені догани Володимиру Бешлею, винесені за неналежне виконання посадових обов’язків в частині організації роботи громадського транспорту у місті, зокрема щодо проведення конкурсу на визначення перевізників для обслуговування автобусних маршрутів, а також щодо підготовки проектів рішень міської ради про викуп для суспільних потреб земельних ділянок, які межують з Центральним кладовищем міста з метою його розширення.

На дату звільнення догани, оголошені Володимиру Бешлею, були чинними. Перед звільненням відповідно до діючого законодавства від Володимира Бешлея отримано персональні пояснення.

Нагадаємо, Бешлея було призначено на цю посаду 26 вересня 2018 року.

peredplata