“Радикальний” охоронець Ляшка показав характер на всю країну – кричав і махав пістолетом на дорозі Радикальний охоронець у радикального Ляшка.

Охоронець найрадикальнішого політика Олега Ляшка показав радикальний характер на всю країну. Так, у Києві чоловіку, дуже схожому на охоронця Ляшка не сподобалося, що йому не поступилися дорогою – він підрізав авто кривдника і погрожував пістолетом.

 
 

Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
 
 

Скріншот повідомлення

Скріншот повідомлення
 

З Instagram аккаунту відразу видно, що охоронець Євген Стипанюк людина духовна: він публікує пости про православ’я та про віру в Бога.

 
 

На відео видно, як охоронець Ляшка на підвищених тонах розмовляє із чоловіком, тисяча емоцій і жестів у одну секунду. А на завершення розмови охоронець, аби остаточно показати свою впливовість і налякати співрозмовника, дістає пістолет і махає ним.

 

Охоронець Ляшка, фото: youtube

Охоронець Ляшка, фото: youtube
 
 

За словами дружини учасника конфлікту, їх вирішив “покарати” водій, який вважав, що його не хочуть пропускати в другій смузі руху на вулиці Заболотного в Києві. Чоловік мало того, що створив аварійну ситуацію, так ще і вирішив полякати людей своїм пістолетом.

“Завдяки соціальним мережам вдалося встановити особу цієї людини на відео, ним виявився Євген Стипанюк”, – йдеться в пості.

peredplata