Поліція знайшла 15-річного чернівчанина, який вийшов з дому і не повернувся.

 

Правоохоронці з’ясували, що хлопець проводив час із товаришем

Як раніше писав buknews.ua.ua, 11 липня до Шевченківського відділення поліції надійшло звернення про зникнення безвісти 15-річного жителя Чернівців. На пошуки підлітка було орієнтовано особовий склад Шевченківського відділення поліції, наряди патрульної поліції та громадськість. Вже невдовзі поліцейські отримали повідомлення про місцезнаходження розшукуваного. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Правоохоронці з’ясували, що хлопець проводив час із товаришем. Коли той побачив інформацію про розшук друга – негайно повідомив до поліції.

Будь-яких протиправних дій щодо розшукуваного за період його відсутності не вчинялися.

Підліток розповів інспекторам ювенальної превенції, що пішов з дому через непорозуміння з батьками та більше не хоче проживати з ними. Поліцейські повідомили органи опіки та піклування про вказану ситуацію. Наразі вирішується питання про подальше місце перебування неповнолітнього.

Раніше ми повідомляли: 

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням допомогти у пошуках 15-річного Романюка Вадима Сергійовича. Сьогодні, 11 липня, приблизно о 10:00 підліток пішов з дому й досі його місцезнаходження невідоме.

 На розшук неповнолітнього орієнтовано всі наряди поліції Чернівців, інспекторів ювенальної превенції та громадськість.

 Прикмети хлопця: зріст 176 см, волосся темне, очі сіро-блакитні.

 Був одягнений в чорні джинси, синю або білу футболку, чорну байку з червоним усередині капюшоном, чорні кросівки з червоною підошвою. З собою мав рюкзак синього кольору з сірим.

 Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування розшукуваного – прохання терміново повідомити її за номером спецлінії «102».

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata