Перелік об`єктів малої приватизації Чернівецької області, запропонованих до продажу на аукціонах через електронну торгову систему «ProZorro.Продажі

Шановні громадяни, підприємці, потенційні інвестори!

Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях запрошує Вас взяти участь у приватизації об’єктів державної власності, продаж яких здійснюється на аукціонах через електронну торгову систему «ProZorro.Продажі».

 Перелік об`єктів малої приватизації Чернівецької області, запропонованих до продажу на аукціонах через електронну торгову систему «ProZorro.Продажі», станом на 08.10.2020 р.

№ п/п

Назва та місцезнаходження об’єкта малої приватизації

Стартова ціна об’єкта (без ПДВ), грн.

Умови продажу об’єкта

Дата

електронного аукціону

1

Окреме майно Лужанського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт»

(Чернівецька область, Кіцманський район, смт.Лужани, пров. Заводський, буд.8Н; вул.Центральна, буд.53; вул.Центральна, буд.53а; пров.Заводський, 8а)

17319034,18

1. Покупець від дати переходу права власності на об’єкт приватизації  має забезпечити:

 – збереження видів діяльності, які здійснювало Лужанського місце провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», а саме – виробництво біоетанолу до 01 липня 2021 року;

 – збереження до 01 липня 2021 року на виробництві, яке буде здійснюватися на придбаному майні, не менше ніж 70 відсотків штатних одиниць, задіяних у виробництві станом на 01 січня 2020 року, та працевлаштування на них протягом 2-х місяців з моменту переходу права на об’єкт не менше 66 осіб.

29.10.2020

2

Об’єкт незавершеного будівництва – дитяча установа (Чернівецька обл.,  Хотинський район, с.Анадоли, вул.Яцюка)

94974,50

1. При укладенні договору купівлі-продажу об’єкта приватизації з покупцем на ціну продажу об’єкта нараховується податок на додану вартість у розмірі 20 відсотків (Податковий кодекс України).

2. Завершити будівництво об’єкта. Термін виконання даного зобов’язання протягом 5 років з дня підписання договору купівлі-продажу об’єкта приватизації (Порядок проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами)).

3. Покупець зобов’язаний дотримуватись вимог Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» (Порядок проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами)).

4. Покупець зобов’язаний сплатити послуги суб’єкта оціночної діяльності, за проведення незалежної оцінки об’єкта приватизації (договір №9 від 31.01.2020) на рахунок органу приватизації, який буде зазначений в договорі купівлі-продажу в сумі 10000,00 грн. протягом 30 днів з дня підписання договору купівлі-продажу об’єкта. (Порядок проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами)).

29.10.2020

 

Інформація щодо об’єктів приватизації, світлини, презентації, дати аукціонів і останні новини розміщується на сайті приватизації: www.privatization.gov.ua.

Адреса веб-сайту: http://www.spfu.gov.ua/ua/regions/chernivtsi.html.

Контактний телефон: (0372)518660.

peredplata