Республіканці і демократи посадили Марка Цукерберга на “шпагат”

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Вашингтона:
-Прихильники Байдена звинувачують керівництво ФБ і, зокрема, Марка Цукерберга, що він порушує правила соціальних медій. Натомість прихильники Трампа криикують, що Фейсбук не є достатньо демoкратичним і нелояльним до команди Трампа. Скандал виник через відео Стіва Беннона, радника Дональда Трампа. Стів Беннон виклав у Фейсбук відео, у якому заявив, що слід відрубати голову директора ФБР Крістофера Рая та урядового експерта з інфекційних хвороб Ентоні Фаучі, сказавши, що вони були нелояльними до президента США Дональда Трампа.
“Правильно. Я б поставив їхні голови біля двох кутів Білого дому як попередження федеральним бюрократам. Ви або отримуєте програму, або вас немає”, – сказав Беннон у відео. Facebook видалив відео, але залишив сторінку Беннона, яка має близько 175 000 підписників. Але прихильники Байдена вимагають від Марка Цукерберга, щоб він взагалі видалив з Facebook екаунт радника Трампа, як це зробив минулого тижня Twitter. Однак виконавчий директор Facebook (FB) Марк Цукерберг заявив на засіданні колективу, що колишній радник Білого дому Трампа недостатньо порушив політику компанії тому залишив екаунт Стіва Беннона.
Читаючи цю новину відразу згадав свою подругу Світлану Зварич. Їі звинуватили, що буцімто вона фінансово та ідеологічно підтримувала неонацистську організацію. Ви здогадалися, йдеться про підтримку родиною Зварич добробату, а потім полку “Азов”. Отака вона демократія по-американськи.
Zuckerberg defends not suspending ex-Trump aide Bannon from Facebook: recording

peredplata