Народ проти народного обранця. На Буковині депутатом міської ради став кандидат, який не набрав жодного голосу виборців

Депутатом Вижницької міської ради став кандидат від Аграрної партії України, який набрав 0 голосів.

На Буковині Петро Гнатюк, який балотувався у депутати Вижницької міської ради, став депутатом, не отримавши жодного голосу виборців.   Він балотувався від Аграрної партії України, яка подолала 5% бар’єр.

Петро Гнатюк був другим у списку цієї політичної сили. 

Депутатами стали також кандидати, які отримали менше 10 голосів виборців. Це кандидат від партії «Батьківщина» до Сокирянської міськради, кандидатка від політичної партії «Народний контроль» до Сторожинецької міської ради та кандидатка до Хотинської міської ради від «Партії Зелених України». 

Як повідомляє рух ЧЕСНО, станом на 8 грудня 67 новообраних депутатів отримали нуль голосів в округах, але обралися в ради місцевого рівня. Це стало можливим через те, що ці ж депутати балотувалися у списках прохідних партій. Кожен другий «нульовий» депутат — це представник «Опозиційної платформи — За життя».

Найбільше депутатів-«нулів» обрали в Луганській і Донецькій області. «Нульових» депутатів немає лише в обласних радах і районних радах у місті. 

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/na-bukovini-deputatom-miskoyi-radi-stav-kandidat-yakiy-ne-nabrav-zhodnogo-golosu-viborciv-66698?fbclid=IwAR3B_t_tzIZgVuUQO14cLSC1Bv-CC98TD3FSwKhTkchhxvs4OlNMo7vrnyA. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata