Затримано мисливця, який пострілом смертельно травмував буковинця

Нагадаємо, 16 грудня у Герцаївському районі під час полювання мисливець через необережність вбив місцевого жителя. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, затримали правопорушника та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

 

Прибувши на місце події, слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області та Герцаївського відділення поліції оглянули тіло потерпілого та прилеглу територію. Поліцейські встановили особу загиблого – 56-річного жителя села Великосілля й направили тіло на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті.

З місця кримінального правопорушення співробітники поліції вилучили мисливську рушницю, гільзу калібру 16 міліметрів та інші речові докази.

62-річного порушника правоохоронці затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі Герцаївського відділення поліції вирішують питання повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України, та обрання йому запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування. За скоєне правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata