В Україні стартувала реєстрація на пробне ЗНО

Сьогодні, 5 січня, стартувала реєстрація на пробне ЗНО. Кожен здобувач повної загальної середньої освіти, який виявить бажання пройти пробне оцінювання, повинен до 19 січня 2021 року зареєструватися на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ІФРЦОЯО) www.test.if.ua, дотримуючись усіх вимог.

Після реєстрації учасник отримає логін та пін-код, за яким здійснюється доступ до інформаційної сторінки «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО», де можна будь-коли переглянути свої реєстраційні дані, перевірити надходження до ІФРЦОЯО сплачених коштів, роздрукувати запрошення з інформацією про час і місце проходження пробного ЗНО, отримати доступ до сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО» тощо.

Учасник може обрати лише один предмет та оплатити участь у пробному тестуванні в будь-якій банківській установі України чи на сервісі онлайн-оплати, що в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО».

Вартість пробного тестування – 216 гривень.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО вважається завершеною після надходження повної суми коштів для оплати даної послуги на рахунок ІФРЦОЯО. Зробити зміни у реєстраційних даних можна на основі письмової заяви до ІФРЦОЯО до 19 січня 2021 року.

Для отримання результатів пробного ЗНО учаснику потрібно ввести свої відповіді з 10 до 14 квітня 2021 року до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», які будуть оприлюднені на інформаційних сторінках учасників з 16 квітня 2021 року.

peredplata