Чернівецька міськрада просить Зеленського скасувати локдаун та зменшити тарифи на газ

Чернівецька міськрада просить Зеленського скасувати локдаун

Депутати Чернівецької міської ради звернулися до президента та прем’єр-міністра України з проханням скасувати жорсткі карантинні обмеження.

Про це передає Суспільне Буковини з сесійної зали.

 

На розгляд сесії зареєстрували три одинакові проєкти рішень щодо звернення про скасування локдауну. Рішення на розгляд винесли міський голова Роман Клічук, депутат від партії “Європейська солідарність” Сергій Бостан та депутатка від “Народного контролю” Яна Брус.

За словами Сергія Бостана, в Україні покращується ситуація щодо поширення коронавірусу. Кількість інфікувань у порівнянні з груднем скоротилася втричі. Відтак нагальної потреби у локдауні немає.

Звернення підтримали 30 депутатів з 31 присутнього.

 
 
Депутати Чернівецької міської ради звернулися до президента президента України Володимира Зеленського та Кабміну з проханням переглянути тариф на газ та його транспортування.

Про це повідомляє Суспільне Буковини

 
“Депутати звернулись до Кабміну, НКРЕКП та президента з проханням переглянути тариф на газ та його транспортування”, – йдеться у повідомленні..

У зверненні зазначили, що новий тариф Чернівцігазу є одним із найвищих в Україні. Відтак, це призведе до фінансового навантаження на чернівчан в період карантину.

peredplata