Дмитро Нескромний у Брюсселі

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Виходить, те що заявляє колишній заступник начальника СБУ Дмитро Нескромний – правда?
А офіцер СБУ Дмитро Нескромний заявляє, що його не затримували разом із чинним співробітником Служби безпеки полковником Расюком і надягали на нього кайданки. Такого не було, це вигадки комедійного кінопрод’юсера Івана Баканова.
Водночас Дмитро Нескромний підтвердив, що для його затримання оголошували план “Перехоплення” і що він утік від правоохоронців та зараз перебуває за кордоном, в одній із країн Європи.
Так і є! Брюссельський прес-клуб “Європа” (Press Club Brussels Europe) анонсував на 2 лютого зустріч журналістів (фізичну, не он-лайн) з опальним офіцером СБУ Дмитром Нескромним.
Цитую з сайту нашого прес-клубу у Брюсселі: Media invitation – Press conference (Tuesday 2 February 2021):
“Shocking facts of corruption in Ukraine: a former high-ranking officer of the Security Service of Ukraine Dmytro Neskromnyi will talk about the abuses of the country’s high level officials” (Шокуючі факти корупції в Україні: колишній високопоставлений співробітник Служби безпеки України Дмитро Нескромний розповість про зловживання високопосадовців країни).
“Колишній перший заступник Голови Служби безпеки України (2019-2020), колишній керівник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ Дмитро Нескоромний розповість про провокацію проти нього чиновниками СБУ а також сенсаційні факти корупції на найвищих рівнях влади в Україні”.
Спробую стрімити прямо з прес-конференції, або писатиму репортаж з місця події.
Відчуваю якесь таке дежавю, як я робив у свій час репортажі та інерв’ю з Миколою Мельниченком 😊
Зображення може містити: 1 особа
 
 
 
Василь Забродський, Олександр Кот та ще 322
57 коментарів
67 поширень
 
Подобається
 

 
 
Коментувати
 
 
Поширити
 
 

peredplata