Чернівецька обласна прокуратура вважає за необхідне відреагувати на заяву Чернівецького міського голови та представників партії «Єдина Альтернатива»

Сьогодні, 19 лютого,  Чернівецький міський голова та  представники партії «Єдина Альтернатива» зробили заяву про те, що Чернівецька обласна прокуратура намагається чинити на них тиск, зокрема шляхом здійснення обшуків на підприємствах, які належать представникам цієї партії.

З даного приводу інформуємо громадськість: сьогодні, за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури  слідчі обласного управління Нацполіції та оперативники Управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області ДСР НПУ здійснили ряд обшуків у межах досудового розслідування кримінального провадження, зареєстрованого за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч. 3 ст. 191КК України).

Вказане провадження було відкрито в липні 2020 року за фактом заволодіння бюджетними коштами підрядником та субпідрядником під час реконструкції однієї із будівель військового містечка у Чернівцях.

Правоохоронці  чітко дотримуються принципів політичної нейтральності та вимог чинного законодавства.                                             

peredplata