«Заєб*лі еті воєнниє»: у Чернівцях чоловік вдарив військового, який щойно повернувся з фронту, через парковку

Про це розповів військовий Олександр Ставчанський у своєму Фейсбуці, пише МБ.

Інцидент стався з його братом Романом Ставчанським, який лише тиждень тому повернувся з фронту.

“Хто зараз знаходиться в Чернівцях велике прохання знайти чоловічка на машині КІА спортейдж СЕ 6885 ВХ, який не поділив стоянку та нецензурними словами образив мого брата, який у слід почув слова ” Ви за…лі воєнниє” після чого вдарив в обличчя мого брата, та втік з місця пригоди”, – написав Олександр Ставчанський.

Чернівчани обурюються:

Роман Ставчанський у коментарі molbuk.ua розповів, що ситуація була зовсім не конфліктною і він такого не очікував.

“Я припаркувався біля 5 під’їзду будинку №4 на Бульварі Героїв Крут. Через сніг машину трохи заносило. Ззаду мене під’їхала машина КІА. Я вийшов і попросив чоловіка, щоб він почекав, доки я припаркуюся. Услід почув, що це його місце. Я відповів, як це за рік, що я служив, можна було місце купити для паркування. Після цього чоловік просто підійшов до мене і кулаком вдарив у ніс. Одразу сів у машину та поїхав”, – каже Роман.

За словами військового, він не очікував такої реакції.

“Тиждень тому я звільнився у запас із 92-ї бригади ТРО, був на Харківщині. Я зовсім не очікував такого. У мене нема слів. За що ми там стоїмо? Після цього інциденту викликав поліцію. Мені сказали, що це дрібне хуліганство і що йому загрожує штраф. Але я цього так залишати не хочу. Завтра піду на медичну експертизу. Ніс після удару болить, набряк, я підозрюю, що він мені його поламав”, – розповів Роман.

Військовий каже, що у соцмережах швидко розшукали того, хто його вдарив. Його фото вже з’явилося у фейсбуці Олександра Ставчанського.

“Уже є його і фото, і телефон. Але він не лише мене образив, а усіх військових, які тут його ср..ку прикривають. Тому я буду чекати від нього спочатку вибачень, а далі – побачмо”, – сказав Роман Ставчанський.

https://bukinfo.com.ua/skandaly/zayeb-li-eti-voyennyye-u-chernivcyah-cholovik-vdaryv-viyskovogo-yakyy-shchoyno-povernuvsya-z-frontu-cherez-parkovku

peredplata