Встановлена особа велосипедиста, який загинув внаслідок ДТП у Коровії

Нагадаємо, у ніч з 26 на 27 лютого у селі Коровія Чернівецького району трапилася аварія. Водій іномарки допустив наїзд на велосипедиста. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці аварії. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Правоохоронці з’ясували, що тієї ночі 24-річний водій автомобіля «Ford Focus» не впорався з керуванням і допустив наїзд на велосипедиста. Внаслідок автопригоди потерпілий отримав травми, несумісними з життям, і загинув на місці події.

Наразі поліцейські встановили, що загиблий – 36-річний житель села Великий Кучурів. Під час впізнання тіла рідна сестра буковинця підтвердила його особу.

Триває досудове розслідування за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідчі поліції призначили низку експертиз для встановлення обставин та причин вчинення аварії. Зокрема, результати медичного освідування засвідчили, що кермувальник на момент скоєння ДТП був тверезим.

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata