Михайло Сеничак судить ДФС України

Вже другий позов проти ДФС України подає голова ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак. Він вважає, що у службі процвітає корупція. А керівництво, аби приховати її звільняє неугідних йому професіоналів. Ми недавно ледь пережили всесвітню ганьбк з Насіровим, дізналися про оборудки Продана і т.д.

 У ФБ Михайло Ярославович пише: “

Зробив невеличку перерву у публікаціях з попередньої історії, тому що сьогодні 09.03.2021 о 10.30 відбулося перше судове засідання Чернівецького окружного адміністративного суду щодо чергового позову Сеничак М.Я. до ДФС України. Предстаники ДФС України прогнозовано до суду не з’явилися.
Чесно кажучи, зайшов до суду переконатися, що це все правда 🙂 🙂 🙂 , бо з таким формулюванням, як у цьому наказі, не соромно і звільнятися…
Цитую: за «намагання начальником Головного управління ДФС у Чернівецькій області Сеничака М.Я. заслухати начальника відділу власної безпеки Головного управління ДФС у Чернівецькій області Мерзлікіна В.Л. під час проведення наради 08.09.2020 про вжиті заходи по факту нібито отримання одним із працівників Головного управління ДФС у Чернівецькій області неправомірної вигоди».
Крапка. Це все, що треба знати про рівень покривання корупції в ДФС України. Сумно.
І про це поговоримо у наступних дописах.
Але найтемніша ніч перед світанком.
Вже дуже скоро з таким формулюванням будуть не звільняти, а підвищувати по службі. Бо ж хто, як не ми?
 
 
 
 
 
 
 

peredplata