Бешлей подав до суду на мера Чернівців: що вимагає

Колишній директор департаменту житлово-комунального господарства, депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей подав судовий позов до Чернівецького окружного адміністративного суду щодо скасування розпорядження про його звільнення із посади.

Відповідна інформація оприлюднена у судових матеріалах

У своєму позові Бешлей просить суд визнати незаконним, протиправним, а також скасувати розпорядження міського голови Романа Клічука “Про припинення повноважень директора департаменту ЖКГ”. Також Бешлей просить визнати незаконним і скасувати розпорядження Клічука “Про звільнення Володимира Бешлея – директора департаменту ЖКГ”.

Окрім того, Володимир Бешлей просить суд ухвалити рішення про поновлення його на роботі на посаді директора департаменту ЖКГ з 3 лютого 2021 року. Водночас він просить стягнути із департаменту ЖКГ на свою користь середній заробіток за час вимушеного прогулу з 3 лютого по день винесення рішення суду з розрахунку 1723,62 грн одноденної зарплати.

Чернівецький окружний адміністративний суд 1 березня відкрив провадження у цій справі, яка розглядатиметься за правилами спрощеного позовного провадження.

Як відомо, 4 лютого цього року стало відомо про звільнення Бешлея.

10 лютого Роман Клічук призначив нового директора департаменту ЖКГ – Георгія Прохоренка.

peredplata