Буковинця засуджено до 10 років тюрми за контрабанду наркотиків

Чернівецька обласна прокуратура підтримала обвинувачення стосовно 57-річного жителя Чернівецького району Чернівецької області за фактом контрабанди наркотиків у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 305 КК України).

За даним слідства, у листопаді 2017 року вказаний громадянин намагався перемістити через державний кордон України з приховуванням від митного контролю 78 поліетиленових згортків смоли канабісу у брикетах.

Під час поглибленого огляду багажу пасажирського автобусу, який прямував з Італійської Республіки в Україну, митники митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДФС України спільно з співробітниками Служби безпеки України виявили три коробки з наркотичними засобами загальною вагою понад 27 кг.

Вироком Шевченківського районного суду м. Чернівці його визнано винним у контрабанді наркотиків та призначено покарання  у виді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Управління СБ України в Чернівецькій області.

Чернівецька обласна прокуратура.

peredplata