У Чернівцях слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

 

Нагадаємо, на початку січня цього року під час конфлікту чернівчанин побив свого знайомого. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер. За скоєне правопорушнику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Щоб встановити всі обставини події, на місце вчинення злочину одразу виїхало керівництво Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, співробітники Слідчого управління, карного розшуку, а також слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

Під час поверхневого огляду тіла померлого правоохоронці виявили на голові травми, що могли свідчити про насильницьку смерть. Поліцейські направили труп на судово-медичну експертизу, щоб встановити причини загибелі буковинця. Її результати засвідчили, що смерть чоловіка настала внаслідок закритої внутрішньо-черепної травми.

Співробітники поліції відпрацювали декілька слідчих версій, а також перевірили осіб, які могли бути причетними до нанесення тілесних ушкоджень загиблому.

Зібравши всі необхідні докази, поліцейські встановили, що 33-річний зловмисник і 60-річний потерпілий гостювали в одній із квартир будинку в центрі Чернівців та розпивали алкогольні напої. Коли власник квартири заснув, між гостями виникла суперечка, яка переросла у бійку, під час якої молодший чоловік завдав старшому численні тілесні ушкодження. Пізніше господар будинку знайшов потерпілого без ознак життя.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури поліцейські склали обвинувальний акт і скерували його до суду для розгляду. Зловмисник обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/novini/u-chernivczyax-slidchi-policziji-skeruvali-do-sudu-obvinuvalnij-akt-shhodo-nanesennya-tyazhkix-tilesnix-ushkodzhen/

peredplata