“Не знаю деталей цієї справи”: народний депутат України Георгій Мазурашу прокоментував повідомлення про затримання на хабарі свого помічника.

Багато разів і раніше, і після обрання говорив і писав: якщо хтось пропонує за хабар щось вирішити, або «пошліть подалі», або, якщо вистачає впевненості, – погоджуйтесь і повідомляйте правоохоронцям! – написав нардеп на своїй сторінці у ФБ.

 
Хто «рєшає» за хабарі, мають бути суворо покарані! Незалежно від статусу і т.п.
 
Не знаю деталей цієї справи, про яку матеріал за посиланням (тільки вийшов з позачерговоу сесії і побачив цю інформацію), можливо, цей помічник нардепа і діяв в напрямку «підставити тих, які пообіцяли порєшати»?..
 
Взагалі дивнувата інформація. Якось складно зрозуміти, як статус нардепа мав би допомогти вирішити питання виділення земельної ділянки АТОвцю?..
 
Я в статусі нардепа, і ми з громадським прмічником Олександром Пікуліним, який є депутатом міської ради, намагались посприяти тому, щоби приміщення по вул. Університетської, 50, де ще з післявоєнних років розміщувалось спортуправління (комітет), передали КОМУНАЛЬНОМУ центру «Спорт для всіх», і результат – нуль, на жаль:( При тому, що сам міський голова запевнив, що підтримає цю ініціативу. І сам потім не проголосував за це:)
 
Ми з Олександром та іншиси спортивними авторитетами ведемо боротьбу за виділення землі для будівництва за державні кошти спорткомплексу біля ФОК «Олімпія», робили і робимо це також публічно, аргументовано, в інтересах міста і області, і що? А нічого…:(
 
А це робота статусу нардепа, помічника-депутата міськради і спортивних авторитетів.
 
А як статус помічника нардепа мав би допомогти вирішити назване земельне питання?:) Якось дуже загадково, дуже.
 
Думаю, згодом буде вже більше інформації, і зможемо зробити певні висновки.
 
Вкотре повторюю: якщо пропонують щось «порєшати» за хабар, на моє переконання, оптимальна поведінка така – «підтримувати розмову» і підставити тих, які «рєшають за хабарі»!!!
 
Щоби і іншим не хотілось!
 
А як інакше з цим явищем боротися?..
 
Будьте пильними, не піддавайтесь на провокації, не попадайте на гачок шахраїв і злодіїв! Здавайте таких, аби наступало справедливе покарання!
 
І аби ми були здорові!

peredplata