Мера Чернівців б”ють

 

Міський голова Чернівців Роман Клічук повідомив, що йому невідомо, з якою метою до сесійної зали прийшла жінка, яка зчинила скандал і намагалась вдарити посадовця сьогодні на сесії міськради.

Про це Клічук повідомив сьогодні у коментарі журналістам, пише molbuk.ua

 

“Чесно кажучи, я не зрозумів, чого від мене хотіла ця мешканка. Але вона доволі часто буває у міській раді. Вона неодноразово приходила на зустріч зі мною. Вона навіть записалась на виступ з якогось питання, тому її пропустили у сесійну залу. Але що вона хотіла, я так і не зрозумів”, – сказав Клічук.

Водночас він прокоментував поведінку депутатів фракції “Народний контроль”, які, за його словами, намагалися сьогодні зірвати сесійне засідання в ратуші.

“А в “Народному контролі” зараз, як і в попередньому скликанні, деструктивна позиція. Вони ще відрізняються від інших тим, що ведуть себе нахабно, у них є ціль – зірвати роботу сесії. Але в їхніх діях нема конструктиву. Виключно – прояви хамства. Це, на жаль, бачать усі громадяни”, – сказав Клічук.

Посадовець додав, що наразі у міськраді є три фракції, які “роблять усе, щоб ми не приймали рішення”.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях невідома жінка влаштувала скандал у сесійній залі міськради, вигукуючи ненормативну лексику в бік міського голови та депутатів міської ради. Також вона намагалась вдарити мера Романа Клічука.

Поліція склала адмінпротокол на цю жінку.

 

У Чернівцях невідома жінка влаштувала скандал у сесійній залі міськради, вигукуючи ненормативну лексику в бік міського голови та депутатів міської ради.

Під час розгляду одного з питань порядку денного невідома жінка зненацька вибігла до президії та нерозбірливо щось вигукувала. Вона поводилась неадекватно та кричала на міського голову Романа Клічука, махаючи перед ним якимись папірцями.

Через вигуки жінки Клічук на стільці від’їхав від президії, а секретарка міськради Марина Кирилюк взяла телефон та кудись подзвонила.

Депутати міськради намагались дізнатися, з якого приводу жінка прийшла до сесійної зали, однак вона конкретної відповіді не дала.

Згодом до сесійної зали зайшов співробітник поліції, який вивів її з приміщення. Клічук попросив вибачення у присутніх за цей інцидент.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Відео: Чернівецький промінь

“Я взагалі не зрозумів чесно, що ця жінка хоче”, – сказав міський голова, додавши, що у неї є психічні розлади.

Після цього мер Чернівців оголосив перерву в роботі сесії на 10 хвилин.

peredplata