Перед судом постане буковинець, який заборгував понад 30 тисяч аліментів

Дізнавачі поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом, щодо 30-річного жителя Дністровського району, який злісно ухилявся від сплати коштів на утримання дитини. За скоєне чоловікові загрожує до 2 років обмеження волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

В селі Зарожани Дністровського району судитимуть місцевого жителя за злісне ухилення від сплати коштів на утримання свого малолітнього сина. Буковинець заборгував виплату аліментів за 4 роки.

Поліцейські встановили, що згідно з рішенням Хотинського районного суду, чоловік був зобов’язаний виплачувати аліменти на утримання свого сина до досягнення повноліття, проте він ухилявся від виконання рішення.

На неодноразові попередження про необхідність щомісячної сплати аліментів та погашення заборгованості, а також про кримінальну відповідальність буковинець не реагував.

Працівники поліції повідомили правопорушнику про підозру у скоєнні кримінального проступку передбаченого частиною 1 статті 164 (Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України.  Правоохоронці направили матеріали провадження до суду для розгляду та прийняття рішення.

 

peredplata