Скажи хто твій друг, і я скажу хто ти

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Древньогрецький письменник Еврипід: “Скажи хто твій друг, і я скажу хто ти”
Я не хотів коментувати оцей весь… гадючник. На підсвідомому рівні вималювався дуже бридкий логічний ряд: секретарка и помічниця президента України з “Кварталу 95” без оформлення документів на роботу в ОП, її чоловік Олександра Гогілашвілі – моральний виродок, a його сусід, співмешканець і друг цього морального покруча є керівник ГУР МО (бригадний генерал) Кирило Буданов… На душі стало дуже дискомфортно, настрій був зіпсований настільки, що аж зуби розболілися. Далі: у Олександра Гогілашвілі є ж, вочевидь, окрім Буданова іще друзі такого ж штибу, і у його дружини є… і це в першу чергу Перша леді України. Навіть моторошно уявити наскільки метастази цієї злоякісної пухлини охопили ОП України та оповили силові й правоохоронні структури: СБУ – Іван Баканов, ГУР МО – Кирило Буданов, МВС – Олександр Гогілашвілі… Цей список можна продовжувати.
Питання таке: які мусять бути принципи у людин.и, яка дружить з цим замежно дегенеративним типом Олександром Гогілашвілі? Правильно, це мусить бути тип з таким самим гнилим нутром. Вони мусять розмовляти однією мовою, користуватися одними й тими ж термінами, сленгом, мати однакові принципи, жити одними цінностями: (конячі понти, розкішні броньовані автомобілі, розкішне житло, самозакоханість, аморальність…). У людей з різними принципами не може бути спільної мови, а тим більше спільного житла. Правильно сказав древньогрецький драматург, письменник і філософ Еврипід: “Скажи хто твій друг і я скажу хто ти”. Цей вислів став крилатим і з ним неможливо не погодитись.
А тут і відповіді на запитання: чому злита операція “Вагнергейт”, чому Олександра Гогілашвілі охороняє військовий спецназ ГУР МО, його дитину і дружину возять бійці спецназу СБУ “Альфа”, розкішні будинки під Києвом тощо.
… Що не день, то нове дно, дно, дно ((😕
На зображенні може бути: 4 людини та люди стоять
 
 
 
 

peredplata