Силовики затримали і відпустили митника Недугу, який влітку втік зі смертельної ДТП на Буковині.

У Чернівецькій області правоохоронці затримали та відпустили митника Вадима Недугу, який влітку втік з місця смертельної дорожньо-транспортної пригоди у селі Припруття.

Про це у Facebook повідомив очевидець цього інциденту Дмитро Корній, пише molbuk.ua

“Сьогодні вночі Недуга був затриманий оперативними співробітниками правоохоронних органів у місті Новоселиця”, – написав Корній, додавши, що Недуга перебував у одному з розважальних закладів міста, де грав у більярд.

Водночас Корній додав, що Недугу відвезли до Новоселицького районного відділку поліції, після чого його відпустили.

Кореспондент molbuk.ua звернувся за коментарем з приводу цієї ситуації до Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області. Наразі ми очікуємо на відповідь.

Що відомо про смертельну ДТП та Вадима Недугу

16 серпня внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Припрутті поблизу Чернівців загинула Діана Чинчик. Їй був лише 21 рік.

Лікарі намагалися врятувати їй життя, проте, незважаючи на всі зусилля медиків, під час надання допомоги буковинка померла.

Водій автомобіля Opel, співробітник Держмитслужби Вадим Недуга, який потрапив у цю автопригоду, втік з місця аварії. Тоді прес-служба ГУНП в Чернівецькій області закликала усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження його, повідомити про це поліцейським.

Водночас у Держмитслужбі Вадима Недугу відсторонили від виконання посадових обов’язків, пообіцявши “всебічно сприяти відповідним слідчим діям”.

Щоправда, через чотири місяці після трагічної ДТП правоохоронці не висунули нікому підозри у вчиненні цієї автопригоди. Таким чином, Вадима Недугу не затримано у зв’язку з тим, що для цього в силовиків немає підстав.

peredplata