Х Великий Збір ВО «Тризуб» ім. С. Бандери

26 грудня року Божого 2021 на території Національного парку Межигір’я відбувся Х Великий Збір Всеукраїнської організації «Тризуб» ім. С. Бандери.
У ході засідання найвищого керівного органу Організації було внесено ряд змін до Внутрішнього правильника, покликаних створити умови для покращення діяльності «Тризубу» у площині взятих перед українською нацією зобов’язань. Внесено зміни та затверджено нову редакцію організаційної «Програми реалізації української національної ідеї в процесі державотворення».
Рішенням Х Великого збору Головним командиром ВО «Тризуб» ім. С. Бандери призначено Олега Микитюка «Смика», який до цього, протягом року, обіймав посаду виконувача обов’язків Головного командира і справами довів невипадковість великої довіри побратимів. Згідно внутрішніх правил другові Смику присвоєно організаційне звання полковник. Також було оновлено склад Ради старшин ВО «Тризуб» ім. С. Бандери.
Проходять роки, відбуваються структурні та кадрові зміни але головна мета: «здобути, закріпити і розбудувати Українську Самостійну Соборну Державу – державу української нації на етнічних українських землях зі своїм власним суспільним ладом, відповідно до потреб і бажань українського народу, який би запевнив українській нації всебічний розвиток, усім громадянам України – Свободу, Справедливість, Добробут», концепція боротьби: «визвольна, революційна, безоглядна і масова боротьба українського народу за УССД, ведена власними силами Нації за всяких умов, усіма доступними методами на засадах ідеології українського націоналізму і під єдиним керівництвом націоналістичного революційного Проводу, створеного на базі Національного Революційного Ордену» та наш найвищий національний обов’язок: «культивування і реалізація української національної ідеї – ідеї державного самоутвердження української нації, створення української національної держави з національною владою і дієвою системою українського національного народовладдя» – залишаються сталими. Саме цим важким і тернистим, успадкованим від попередніх поколінь борців шляхом, з Богом і Україною в серці, ми продовжуємо свою впевнену і тверду ходу до Перемоги.
Служба новин і повідомлень ВО «Тризуб» ім. С. Бандери
Світлопис: Alina Koretska
 
 
 
 
 
 

peredplata