Ярослава Кушнірика призначено директором департаменту економіки міської ради

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 10, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 07.06.2001 р. № 2493, постановою Кабінету Міністрів України «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» від 09.03.2006 № 268 міський голова Олексій Каспрук своїм розпорядженням у порядку переведення з 10 травня ц.р. призначив Ярослава Кушнірика директором департаменту економіки міської ради за строковим трудовим договором. Про це інформує Chernivtsy City Council.

Ярослав Кушнірик має 6-й ранг посадової особи місцевого самоврядування та стаж роботи в органах місцевого самоврядування 22 роки та 11 місяців.

10 травня Ярослава Кушнірика представлено трудовому колективу департаменту економіки.

Виконання обов’язків директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради покладено на першого заступника директора цього департаменту Олександра Бурака.

Розпорядженням міського голови звільнено з посади начальника відділу підприємництва управління соціально-економічного розвитку департаменту економіки міської ради Аллу Плужнікову та припинено її службу в Чернівецькій міській раді з 2 травня цього року в зв’язку з виходом на пенсію.

peredplata