Бидлота за кермом далі безкарно вбиває людей. В Сумах водій збив двох на смерть та шістьох травмував

Бидлота за кермом далі безкарно вбиває людей. В Сумах водій збив двох на смерть та шістьох травмувавУ п\’ятницю ввечері водій \”Ауді-100\” у Сумах врізався в зупинку і збив двох людей. Інцидент стався близько 20:10, пише місцевий сайт \”Панорама\”.

Машина врізалася в зупинку \”Сумсільмаш\” по вул.Харківська (з боку виставкового центру), збивши чоловіка і жінку, що чекали громадський транспорт.

За твердженням очевидців, тіло чоловіка відкинуло на сусідню дорогу, жінка потрапила під колеса і її звідти діставали.

Свідки кажуть, що іномарка їхала з центру міста у бік Хіммістечка, а потім з невідомої причини перетнула зустрічну смугу, врізалася в зупинку і збила людей.

Водій авто живий, за попередніми даними він перебував у стані алкогольного сп\’яніння. Присутні бачили, як він сміявся.

На місці аварії зібралися близько 500 осіб, які хотіли побачити документи того, хто збив людей. Водія пересадили в патрульну машину, яку оточили близько 30 працівників міліції та 100 сумчан, які не дають його відвезти.

На місці працює оперативна група ДАІ, офіційні коментарі обіцяють пізніше.

Бидлота за кермом далі безкарно вбиває людей. В Сумах водій збив двох на смерть та шістьох травмував

***

Як повідомляє кореспондент \”Данкора\”, який поспілкувався з водієм, це сумчанин 1978 року народження.

Хлопець у 2001 році був засуджений за вбивство. Звільнився 25 січня 2013. Вже 28 березня цього року був зупинений за водіння в нетверезому вигляді, а 29 березня здійснив ДТП.

Він назвав своє прізвище і стверджує, що сам не був за кермом. Проте свідки у натовпі стверджують, що саме він вийшов з розбитого авто, викинув ключі і намагався втекти.

Свідки залишили свої телефони журналістам \”Данкора\” і готові давати свідчення. Поки ж водія пересадили в іншу машину і намагаються вивезти, але натовп не дає цього зробити. На місце прибуло керівництво міської міліції та прокуратури.

Джерело та світлини Українська правда

Нагадаємо, 19 червня на Херсонщині сталась аварія, в якій постраждали десятеро осіб.

peredplata