У Чернівцях нагороджували \”Учителя року\”

У Чернівцях нагороджували "Учителя року" 13 лютого в Чернівцях відбулося нагородження переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу \”Учитель року-2016\”. Цьогорічним партером департаменту освіти Чернівецької обласної адміністрації та спонсором заходу виступила Чернівецька філія ПриватБанку.

Нагородження переможців відбулося в залі Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини». Учасники та переможці конкурсу приймали вітання від голови обласної державної адміністрації Олександра Фищука, заступника голови обласної ради Віталія Мельничука, представників департаменту освіти краю та провідних педагогів області.
1455379399_dsc_5144.jpg
Представниками ПриватБанку на заході виступили керуючий Чернівецькою філією Євген Маховіков та керівник Центрального відділення ПриватБанку Анна Ляшенко. Найкращі педагоги Буковини були відзначені дипломами та грошовими преміями від ПриватБанку: за перше місце – 1000 грн, за друге – 650 грн та за третє – 525 грн.

“Для нас великою честю є участь в даному заході, – сказав в своїй промові Євген Маховіков. – В ПриватБанку завжди з особливою шаною ставляться до працівників освіти. Ми, напевно, краще за інші фінустанови розуміємо важкість та важливість тієї праці, яку щоденно виконують педагоги. Адже ПриватБанк і сам приділяє велику увагу навчальній роботі. Вже досить давно і успішно працює наша освітня програма – бізнес-школа ЮніорБанку, яка заснована для навчання дітей фінансовій грамотності та основ економіки. На базі наших відділень проводяться ознайомлюючі екскурсії для школярів, проводяться лекції та уроки, чимало студентів вищих навчальних закладів Буковини проходять практику саме в ПриватБанку. Таким чином і ми намагаємося вносити свій вклад в освіту нашої молоді”.

У ІІ турі конкурсу брали участь 46 педагогів Буковини. Переможцями конкурсу визначено учителя англійської мови Чернівецької гімназії №5 Олесю Яківчик; вчителя історії Чернівецької загальноосвітньої школи I-III ступенів №16 Любов Ворожбит; вчителя математики Селищанського навчально-виховного комплексу Сокирянського району Олега Бурдейного; вчителя предмета «Захист Вітчизни» Чернівецької спеціалізованої школи I-III ступенів фізико-математичного профілю №6 Андрія Бабюка. Переможці представлятимуть Буковину на загальнодержавному рівні.

peredplata