Реконструкція кінотеатру імені І. Миколайчука вартує 32,4 млн. грн.

Реконструкція кінотеатру імені І. Миколайчука вартує 32,4 млн. грн. Кошторисна вартість реконструкції кінотеатру І. Миколайчука під кіно мистецький центр становить майже 32,4 млн. грн.
Проектом передбачено влаштування глядацького залу зі сценою на 404 місць,у т.ч. 8 місць для людей з особливими потребами. Збільшено глибину сцени, перед сценою передбачено горизонтальний простір, що дозволить використовувати глядацький зал не лише для кіносеансів, а й проведення концертів, конференцій, симпозіумів, аукціонів, поетичних читань, ділових ігор, вечорів відпочинку, танцювальних вечорів, мистецьких зустрічей та інших заходів. Буде відновлено та модернізовано кінопроекційну та інші господарські і технічні приміщення ( майстерні, санвузли) .
Про це повідомляє прес-служба міськради.
Передбачено облаштування музею Івана Миколайчука та багатофункціонального виставкового залу, який може використовуватися для гуртково-студійної роботи, проведення камерних заходів. Вхідний вестибюль і фойє за необхідності трансформуються у єдиний простір для проведення масових заходів. Буде проведено також комплексний благоустрій та озеленення прилеглої до кінотеатру території. На добу передбачається демонструвати – 5 кіносеансів, тобто максимальна пропускна спроможність на добу становитиме -2020 глядачів.
Реконструкцію кінотеатру виконує підрядна організація ТОВ «Експіелтсервіс», технічний нагляд за реконструкцією здійснює Георгій Єпуре.
Станом на 21 липня цього року капітальні інвестиції в зазначену будівлю склали майже 7,5 млн.грн. Виконано наступні роботи :
– демонтажні роботи, планування території, вивезення сміття та ґрунту, роботи з організації будівництва;
– бетонні та залізобетонні роботи з улаштування фундаментів, колон, ригелів, бетонної основи підлог, перекриття, сходів;
– вимурувані зовнішні та внутрішні стіни і перегородки, всі стіни поштукатурені ;
– проведенні зварні роботи з улаштування зовнішніх металевих ригелів, дашків та інших металевих конструкцій;
– виготовлені та встановлені вікна, закуплені матеріали для улаштування світлопрозорого фасаду фойє;
– частково виконані роботи з улаштування мереж опалення, водопроводу, каналізації, пожежогасіння;
– виконані роботи з прокладання мереж електроосвітлення, кабелів електрообладнання та силового електрозабезпечення;
– виготовлені та встановлені зварні металоконструкції сцени та амфітеатру;
– проведено утеплення покрівлі та замінено покриття дахів з руберойду на покриття з ПВХ мембрани.
Наразі проводяться роботи з кондиціювання та вентиляції приміщень, благоустрою території.

peredplata