В результаті вибуху у Чернівцях постраждало 4 людей

Про це повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

28 лютого  о 10:28 на лінію Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про вибух, що стався в одній з квартир на вул. Якоба фон Петровича у обласному центрі.

До місця виклику направили рятувальників 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці, чергову зміну Оперативно-координаційного центру УДСНС України у Чернівецькій області та служби взаємодії м. Чернівців.

По прибуттю на місце події рятувальники  з’ясували,  що вибух без подальшого горіння трапився у квартирі на третьому поверсі житлового будинку. У результаті було пошкоджено цегляну перегородку між квартирами № 5 та № 5а, віконні блоків, меблі, частково двері. Внаслідок події постраждало 4 осіб. Рятувальники евакуювали їх з будинку та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Одну людину госпіталізували в опікове відділення лікарні швидкої медичної допомоги м. Чернівців з попереднім діагнозом опіки рук, обличчя та тіла, стан середньої важкості.

Від Управління ДСНС на місці події працювали 10 рятувальників та залучалася 2 одиниці техніки. Причина вибуху встановлюється.

 

 

peredplata