\”Люстраційний комітет\” пригрозив Гонтаревій \”народною люстрацією\”

Бездіяльність та некомпетентність голови Національного банку України Валерії Гонтаревої привело до девальвації української гривні та фактичного дефолту країни. Якщо Президент України не звільнить голову НБУ, її чекатиме \”народний суд\”. Про це повідомило керівництво Люстраційного комітету.

\”Від злочинних дій голови НБУ Валерії Гонтаревої постраждали десятки мільйонів громадян, які вже зараз не мають коштів для існування. Пенсіонери та студенти голодують, валютні позичальники живуть на валізах, бо кожного дня їм погрожують колекторські та виконавчі служби, працівники бюджетної сфери звільняються з роботи та йдуть працювати за копійки на базари – невже такої Європи ми хотіли?!\”, – повідомляє прес-служба.

\”У цей же час, керівники державних установ, міністерств і відомств дозволяють собі будувати маєтки вартістю декілька мільйонів доларів, купувати авто за 500 тисяч євро, відпочивати кожний місяць за кордоном і їсти у найдорожчих ресторанах світу. Про що український народ дізнається з їх світлин у фейсбуці\”.

\”З наступного тижня, з 17 листопада, під Національним банком України розпочинається всеукраїнська безстрокова акція. Ми даємо керівництву країни п\’ять днів для наведення ладу та звільнення всіх корупціонерів і ворогів народу з вищих державних посад. Гонтарева повинна бути першою у цьому списку\”, – йдеться у повідомленні.
Джерело

peredplata