За спробу підкупу керівника відділу УЗЕ затримали хабародавця

Правопорушник намагався «домовитись» з працівником управління захисту економіки, запропонувавши йому 500 доларів США неправомірної вигоди за закриття кримінального провадження – інформує Поліція Чернівецької області та Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Оперативниками УЗЕ в Чернівецькій області Нацполіції України був викритий 46-ти річний громадянин, який намагався вирішити питання щодо припинення досудового розслідування та закриття кримінального провадження , розпочатого за ч.1 ст.190 ККУ, за фактом не надходження митних платежів за розмитнення транспортних засобів. Аби уникнути відповідальності за свої дії, зловмисник звернувся до начальника одного з відділів УЗЕ, запропонувавши йому неправомірну вигоду.

Вчора, 30 січня, працівники УЗЕ спільно з детективами слідчого управління ГУНП Чернівецької області та управління внутрішньої безпеки ДВБ Нацполіції України під процесуальним керівництвом прокуратури області та з залученням працівників «КОРД» затримали хабародавця після пропозиції надання неправомірної вигоди.
Помітивши поліцію, фігурант намагався втекти з місця події.

Правопорушнику оголошено про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.369 КК України, за що йому загрожує обмеження волі на строк від 2х до 5ти років.

 

 

 

peredplata