Челябінський метеорит підірвало НЛО?

Челябінський метеорит підірвало НЛО?Відомий експерт з паранормальних явищ Геннадій Белімов вважає, що того метеорита, що впав під Челябінськом, збило НЛО. На його думку, це врятувало людей від неминучої загибелі. Як доказ він наводить відео, яке було надіслано \”джерелом, що викликає довіру\”, передає \”Аргументы и факты\”.
\”Я вважаю, нам, жителям Росії зокрема і Землі в цілому, вкотре дуже пощастило, – сказав Белімов. – На відео чітко видно, що з \”челябінським прибульцем\” спочатку взаємодіє в небі якесь НЛО. Причому саме після цієї взаємодії об\’єкт, що сяє, починає вибухати і розвалюватися на дрібні фрагменти\”.
Відеозапис, що \”доводить\” втручання інопланетних сил, був надісланий Белімову джерелом – військово-космічним інженером у відставці, що проживає в Підмосков\’ї. \”Якісь позаземні сили вкотре врятували людство від значно сумніших наслідків, ніж ті, що ми маємо\”, – вирішив глава Волзької групи з вивчення аномальних явищ.
Як повідомлялося, вранці в п\’ятницю, 15 лютого, в Челябінській області Росії впав метеорит. Він розколовся в атмосфері на кілька десятків великих уламків. Постраждали близько 1,2 тис осіб. Є пошкодження будівель, загальна площа розбитих шибок сягає близько 200 тис. кв. метрів.
Фахівці NASA скорегували за новими даними розрахунки параметрів космічного тіла, що впало в п\’ятницю, 15 лютого, в районі Челябінська, і дійшли висновку, що цей об\’єкт був значно більший, а викликаний ним вибух значно потужніший, ніж вважалося раніше – 0,5 мегатонни, що в 30 разів більше від потужності ядерної бомби, підірваної в Хіросімі
Джерело:ЧернівціTV

peredplata