Митники Буковини просять Дороша не піаритися на війні

Митники Буковини просять Дороша не піаритися на війніУ непрості часи для нашої країни усі згуртовуються у єдиному бажанні перемоги у лицемірній війні агресора задля досягнення миру та процвітання нашої держави.

Як уже повідомлялося раніше, працівники митниці неодноразово брали участь у наданні допомоги українським військовим: зокрема, це і цільове направлення коштів, перерахування на рахунок Міністерства оборони України благодійних внесків працівників для медичного забезпечення ЗСУ, передача коштів представнику ГО “Кіцманське районне об’єднання “Майдан” для забезпечення потреб українських військових, які перебувають на сході в гарячих точках України, придбання безпосередньо керівником митниці Миколою Салагором для потреб 95-ї бригади 300-го полку тепловізора вартістю 39000 грн., повідомили у прес-службі Головного управління ДФС у Чернівецькій області.

Остання ініціатива буковинських митників – позашляховик «Mitsubishi Pajero», придбаний в Україні, відремонтований за власні кошти і переданий в зону АТО для забезпечення потреб військовослужбовців 80-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Саму автівку митники передали особисто керівництву цієї ж бригади наприкінці листопада. А вже 1 грудня інтернет-видання Буковини анонсували чергову благодійну акцію буковинських волонтерів, які «пригнали до Чернівців», «зробили повну діагностику» і передали в зону АТО те ж авто «Mitsubishi Pajero».

Правду кажуть у народі: «Кому війна, а кому – мати рідна».

Джерело

peredplata