\”Військові\” дії на Чернівецькій митниці тривають. Салагор наступає Аірійній-Петіченко тримають оборону

"Військові" дії на Чернівецькій митниці тривають. Салагор наступає Аірійній-Петіченко тримають оборонуПетіченко-Аірійній vs Здровий глузд, або
Мов, хлопці, шо курите?

Півтора тижня тому у ефірі одного з буковинських телеканалів «журналісти-активісти» Петіченко та Аіріній зробили гучну заяву. Озвучений не дуже зв‘язний текст вкотре був спрямований проти депутата Чернівецької обласної ради, начальника Чернівецької митниці ДФС Миколи Салагора. Цього разу приводом для домислів та хворобливої фантазії став офіційний візит Миколи Михайловича до Румунії для участі у міжнародній конференції.

"Військові" дії на Чернівецькій митниці тривають. Салагор наступає Аірійній-Петіченко тримають оборону

Офіційно. 16 березня 2017 року у Бухаресті проводилася Конференція по попередженню та виявленню незаконних тютюнових виробів за участю тютюнових компаній Румунії, генерального митного директорату, правоохоронних органів Румунії, керівників митних адміністрацій Республіки Молдова, Болгарії, Сербії, Угорщини, Південно-східного правоохоронного центру (SELEC), Місії EUBAM. Українська сторона (ДФС України) делегувала на Конференцію начальника Чернівецької митниці ДФС Миколу Салагора та начальника митного поста «Вадул-Сірет» Чернівецької митниці ДФС Петра Тофана.

"Військові" дії на Чернівецькій митниці тривають. Салагор наступає Аірійній-Петіченко тримають оборону
"Військові" дії на Чернівецькій митниці тривають. Салагор наступає Аірійній-Петіченко тримають оборону

Так то, у ефірі Петіченко з Аірінієм стверджували, що володіють офіційною інформацією (у тому числі фото) про те, що Салагор з Тофаном одразу після «закриття» Насірова (нагадаємо, ця подія мала місце 3 березня) на «чимось гружоній державній машині перетинають рєзко на румунську сторону». Інформації у базах українських прикордонників про перетини кордону Миколою Салагором взагалі немає, а до Румунії в‘їхав не як Салагор, а по ізраїльському паспорту.
«Шановні» інтерв‘юери, мов, ви шо курите? Ось спеціально для «вас» фотокопія офіційної відповіді Чернівецького прикордонного загону про перетин Миколою Салагором кордону у пункті пропуску «Сірет» (Румунія) на підставі паспорту громадянина України для виїзду за кордон!!!
Хлопці, за свої слова треба відповідати: «Наші кажуть: нє, не було!» – де ж виписка з румунської сторони???

"Військові" дії на Чернівецькій митниці тривають. Салагор наступає Аірійній-Петіченко тримають оборону

І ще один «свіжачок» від Петіченка-Аірінія – дороговартісний годинник на зап‘ястку начальника митниці. На сайті «СтопКор» його оцінили у 25 тисяч доларів. На опублікованих фото дзиґарі – ще одна незадекларована колекція Салагора! Фотошоп?! Не пройде!

Сьогодні Микола Салагор носить годинник швейцарської фірми Longines, який подарувала дружина на 55-річний ювілей. Його вартість складає близько 500 швейцарських франків (13,5 тис. грн.). «Годинників за своє життя мав багато, – коментує Микола Михайлович, – бо працював, на відміну від декого. Міг собі дозволити мати файний годинник. У складі офіційної делегації побував у штабквартирі ООН у Женеві, тож мав можливість привезти дзиґар не один. Маю ще кишеньковий годинник, але не ношу його, бо «ґізоче одне місце».

Якщо у Петіченка немає годинника, то це значить лише одне – він нероба, шахрай і провокатор. На Буковині кажуть: «Для такого шмарка нема дзиґарка». Працювати треба, а не обдурювати і видурювати у людей гроші.

peredplata