Двох дідів-педофілів у Чернівцях залишили в СІЗО ще на місяць

Педофіли у СІЗО

Гучна кримінальна справа щодо двох дідів-педофілів у Чернівцях набула нового резонансу. Їх помістили у СІЗО ще на місяць, до 3 липня.

Раніше суд хотів відпустити цих негідників під заставу. Але обурилися люди. Почалися протести, які могли дійти до самосуду. Тож дідів-педофілів поки що «сховали» у СІЗО від гніву людського.

 А було так: на квартирі 74-річного діда у Чернівцях 66-річний дід влаштував оргії. Для цього він заманював дівчаток з неблагополучних сімей, платив їм гроші і вчиняв розпусні дії.

Сусіди не раз чули крики з квартири мерзотника-педофіла. Більше того, він навіть хвалився своїми сексуальними подвигами.

Недавно цих розпусників впіймали на гарячому. Зараз ведеться слідство.

Один педофіл, як з’ясувалося, працював  в одному із коледжів Чернівців. Там він викладав педагогічні дисципліни в аудиторіях, де перебували дівчатка, які не досягли 16-річного віку.

Зараз його вигнали з роботи.

А слідчий та прокурор підозрюють двох педофілів у створенні місць розпусти, дитячої порнографії та вчиненні дій сексуального характеру з особами, які не досягли 16-річного віку.

Негідникам інкримінують ст.. 301 ч. 4, ст.. 302 ч. 2 та ст.. 155 ч.2 КК України.

За ст.. 301 ч.4 (дитяча порнографія – від 5 до 10 років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років).

За ст.. 302 ч.2 (створення або утримання місць розпусти) – 5 років тюрми.

За ст.. 155 ч.2 (статеві зносини з особою, яка не досягла 16-річного віку) – від 5 до 8 років тюрми та позбавлення права обіймати певні посади до 3 років.

Перед тим, як цих мерзотників засудять і проведуть на зону, їх опустять. Тобто над ними будуть вчиняти дії сексуального характеру. Потім цих недолюдків переведуть у розряд «пєтухів» (куріїв) і триматимуть в ізоляції від інших засуджених. З ними ніхто не буде здороватися, не буде сідати за один стіл…

На це вони заслужили.

 

peredplata