Чи не ІПСО це російське часом?

Вже більше доби інтернетом гуляє якесь відео, яке паплюжить і Збройні Сили України і центри комплектації. Це відео з Чернівців. На ньому ніби військові в центрі комплектації побили цивільного, який нібито не хотів підписувати повістку. Але не було сказано, що це відео було 31 липня 2022 року, тобто один рік і чотири місяці минуло з того часу. Також була кримінальна справа по ньому. І вона продовжується. Кому вигідно саме тепер вкинути у соцмережі це відео?
Поки що відповіді нема.
Тут уже не тільки поліція повинна розбиратися, а й спецслужби.
Чи не ІПСО це російське часом?!
Воно спрямоване на те, аби спаплюжити Збройні Сили України, аби спаплюжити центри комплектацій, які останнім часом почали активно працювати з мобілізованими.
Напевне, недоброзичливці поставили завдання, щоби не дати можливості зараз поповнювати резерви Збройних Сил України.
Треба знати, що насправді було у центрі комплектації тоді у Чернівцях, 31 липня 2022 року, о 3 годині 30 хвилин вночі… Це глупа ніч, комендантська година, воєнний стан. Що робить у цей час імовірний порушник режиму воєнного стану?..
Кажуть, що він по-справжньому провокував воїнів, вивів їх з рівноваги. А це були бійці, які приїхали з фронту і працювали в комісаріаті. У них загострене почуття справедливості та патріотизму, вони набачилися багато чого на війні. А той порушник, напевне, під час комендантської години почав провокувати їх. На зауваження нецензурно лаявся, брудно говорив про Україну. Гидотно навіть. Мовляв, йому пох**** Україна і ці срані Чернівці.
Мовляв, за кого ви воюєте. А я за першої можливості виїду за кордон.
І, до речі, він напевно -таки виїхав за кордон. А хлопці військові пішли знову на фронт.
Тож кого захищають і кого звинувачують цим відео? Захищають ухилянтів, а прагнуть звинуватити захисників УКРАЇНИ…
За таких умов, напевне, треба розбиратися спецслужбам, СБУ, а не тільки кримінальній поліції. Треба дізнатися: насправді яку задачу виконували люди, що виклали та поширюють це відео?
Кому воно потрібне?
На чий млин ллють воду?
ЧАС покаже.

peredplata