У Хмельницькій області нападники молодики не впізнали чернівецького Москаля

У Хмельницькій області нападники молодики не впізнали чернівецького МоскаляУ Хмельницькій області нападники молодики не впізнали Москаля
Міліція Кам\’янець-Подільська у Хмельницькій області перевіряє інформацію про напад на керівника обласного штабу Об\’єднаної опозиції і кандидата в народні депутати Олександра Ксенжука. Як повідомив журналістам на брифінгу у Хмельницькому народний депутат Геннадій Москаль, «невідомі облили якийсь рідиною особа Ксенжука, переплутавши його зі мною».

«Я давав у Кам\’янець-Подільському прес-конференція для ЗМІ, після якої залишився для додаткового спілкування з журналістами. У цей час керівник обласного штабу ВО \”Батьківщина\” Ксенжук, який зовні схожий на мене, виходив з приміщення і зіткнувся на виході з п\’ятьма молодиками. «Ви Москаль Геннадій Геннадійович?», – запитали вони. Побачивши, що молодики агресивно налаштовані і бажаючи зберегти мене від провокацій, Ксенжук відповів: «Так». Після чого нападники бризнули в обличчя з великих шприців якусь невідому рідина, кілька разів вдарили і втекли», – розповів Москаль.

Ксенжук написав відповідну заяву в міський відділ міліції, зараз він знаходиться в лікарні на обстеженні, сказав Москаль. Народний депутат також додав, що «свідки сфотографували декількох нападників, які стояли перед приміщенням, на камеру мобільного телефону, і ми вже надали ці фото міліції».

Як зазначила керівник прес-служби обласного управління УМВС в області Інна Проник, заява прийнята до розгляду і з\’ясовані особи двох чоловіків. “Це – місцеві жителі. В даний час проводяться слідчі дії”, – додала Проник.

Джерело

peredplata