Суд у , справі про державну зраду начальника СБУ в АРК Кулініча.

У Києві почався суд у найгучнішій, принаймні поки що, справі про державну зраду колишнього начальника головного управління СБУ в АРК Кулініча.
📢 Поділюся з вами своїми думками з приводу судового слухання у цій справі.
1⃣ Перше і головне – на лаві підсудних мають бути також спільники Кулініча.
➡️ Суду мають бути передані докази стосовно резидента російських спецслужб, який оперував групою держзрадників у керівництві СБУ.
2⃣ Друге: не сумнівайтеся, будь який зрадник, особливо у генеральських погонах, буде говорити що завгодно, щоб уникнути покарання.
➡️ Обвинувачення вважає, що своїми діями Кулініч суттєво знизив обороноздатність України напередодні повномасштабного вторгнення рф.
⬆️ Це означає, що він діяв не один. Мають бути озвучені прізвища державних зрадників та колаборантів з числа українських високопосадовців.
📢 Переконаний, що ще одним ключовим фігурантом у справі про державну зраду напередодні вторгнення рф є ще один генерал. Його прізвище Наумов. Цей втікач і зрадник обіймав посаду керівника управління внутрішньої безпеки СБУ за головування Баканова.
➡️І його треба екстрадувати в Україну, щоб і він опинився на лаві підсудних як один із державних зрадників.
📢 Перевертні, які мали допуск до державної таємниці, є найнебезпечнішими, бо могли завдати найбільшої шкоди національній безпеці України. Адже цю інформацію зрадники не у бібліотеку носили, а передавали ворогу!

peredplata