Колишній голова Чернівецької ОДА та регіонал представляє у США Україну

Я з початку повномасштабного вторгнення думала про нього – де він, як він, що він? як там його кримінальне провадження, за яким я кілька днів просиділа в прокуратурі, даючи покази про те, як він, тоді голова Чернівецької ОДА, один з лідерів Партії регіонів Михайло Папієв і його колеги незаконно впливали на вибори в 2012 році. і про його пасинка Семенюка.
Я думала, чи його справа нарешті дійшла до суду і вже є вирок?
Я думала про його міцний зв’язок з УПЦ МП, як за його головування в Чернівецькій ОДА розбудували Банченський монастир і формувався Жар (щодо якого зараз справа теж). чи СБУ вже розслідує його зв’язки?
Я думала про тендери, про тиск і про весь треш януковського періоду в Чернівецькій області, що творила партія регіонів тут.
Я думала, як він захищав і захищає Фірташа я його ставлеників, їздив у Австрію.
Я думала, він вже давно в рашці, переховується.
І от я бачу, що він в почесній делегації Верховної ради в США. він… В США, представляє нас з вами!
Ruslan Stefanchuk як таке можливе? Як ви змогли таке затвердити?
Громадянська мережа ОПОРА – давайте щось зробимо?
Oksana Markarova співчуваю вам, що доводиться приймати таких людей…
 
На зображенні може бути: 9 людей та текст «17:53 Oksana's post Oksana Markarova ##CongressionalDiplomacy рада була вi̇тати Embassy fUkraine in the USA/ посольство украни сша делег вру яка цього озпочинае адвока йну роботу американським ресом продовження пд римки украйни. брфнг перед зуст рчами завжди допомага синхронзуват месиджи зосередитисяна основному результат двопартйна тримка мижпарламентська спвпраця наш OCHOBHİ переваги боротьб за украйну Ukraine the USA посольство украйни наталия чорног and 276 others Most relevant Nadiia Babynska Virna пани оксано, хочу вам лиш сказати про михайла папева, який ставленик януковича який фабрикивав вибори в 2012 Write comment...»
 
 
 

peredplata