Командувач ССО генерал-майор Віктор Хоренко передав посаду наступнику.

Командувач ССО генерал-майор Віктор Хоренко сьогодні здав посаду та передав її наступнику.
Він звернувся до особового складу:
 «Бойові побратими та посестри Сил спеціальних операцій!
Звертаюся до вас з вдячністю за спільну службу, яка не обмежувалася кабінетами, а саме – польову і окопну службу, якою рухала лише любов до України!
Я ціную кожного і те, що в цей історичний надскладний для України час ви всі стояли в цій боротьбі поруч зі мною! Для мене важливим є кожен Воїн, цінним кожне життя. Керували мною лише ненависть до ворога та бажання відвоювати загарбане окупантом. Наша сила в єдності. І я бажаю кожному, щоб вам вистачило мудрості на прийняття складних рішень.
Ми не жертви. Ми хижаки.
Дякую, що мав честь бути вашим командувачем. Рішення не підлягають обговоренням і я виконую наказ та продовжую вірити в кожного з вас. Боротьба продовжується.
Слава Україні! Іду на Ви!»
 Честь, пане офіцер!

Умєров представив нового командувача ССО

 

Особовому складу Сил спеціальних операцій представили нового командувача – полковника Сергія Лупанчука, Віктор Хоренко здав посаду наступнику.

Джерело: міністр оборони Рустем Умєров у Facebook, коментар Хоренка, наданий УП його радницею з комунікацій Валерією Суботіною

Пряма мова Умєрова: “Разом з головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним передали бойовий прапор ССО ЗСУ полковнику Лупанчуку.

Усі ми пишаємось міцністю воїнів ССО ЗСУ і щиро бажаємо нових здобутків у захисті нашої держави від російської агресії”.

Деталі: Умєров наголосив, що збільшення потужності ССО є пріоритетом оборонної політики держави.

Генерал-майор Віктор Хоренко звернувся до особового складу і подякував за службу.

peredplata