У Чернівцях працівники ТЦК пішли в люди

Працівники Чернівецького обласного територіального центру комплектації все-таки не дослухалися до порад Володаря Часу” щодо мобілізації в області.

Нагадаю, я пропонував в першу чергу мобілізувати чиновників міста і області, депутатів, митників, прокурорів, суддів і їм подібних: всіх тих, хто користується пільгами, посадами, високими зарплатами. Вони ж бо, як ніхто інший, повинні мати мотивації захищати Україну. А разом з нею і своє добро, зарплати і пільги. 

Тим паче де-хто з чиновників задекларував свої статки і виявив бажання віддати на ЗСУ все майно , яке купив за роки війни більше ніж за 10000 доларів. бо їм стало соромно і страшно…

А з іншого боку почалися ”замінування” обласної ради обласної адміністрації і міської ради. Мін нема але осад і страх залишилися. Тим паче перед сесією обласної ради.

 До речі, сесія Чернівецької міської ради пройшла без працівників ТЦК. Не зайшли вони, не попросили депутатів і чиновників написати рапорти про добровільне проходження військової служби на фронті. натомість робиться ажіотаж навколо Калинського ринку, де вже в балаклавах виловлюють призовників і ухилянтів. а сьогодні, 19 грудня, у МРЕО працівники військкомату заблокували приміщення. Хто не встиг втекти, позачиялися у своїх автомобілях і не виходять 

А ще 22 грудня заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк запросив вже депутатів і громадськість і ТЦК на сесію обласної ради. Можливо, хтось захоче написати рапорт самостійно, а може комусь і вручать повістки.

А як буде, ЧАС покаже…

peredplata