Між начальником Чернівецької ОВА і обласним комісаром виник конфлікт?!

В Чернівцях по ЗМІ розганяють інформацію про нібито конфлікт голови Чернівецької обласної військової адміністрації і військового комісара області (територіальні центри комплектації). Кажуть, що ніби на нараді силовиків голова ОВА говорив про одне, а комісар думав про інше і спробував сказати про те, що насправді діється в Україні і на фронтах. Але його не зрозуміли. Тому на знак протесту того, що його не розуміють, комісар, хотів вийти з залу. Начальник ОВА його повернув. Комісар повернувся і сказавши про те, що він як офіцер підпорядковується команді, але не виправдовує їхні невміння сьогодні працювати.
Навіть якщо би такої інформації не було сьогодні, вона б появилася завтра. Бо саме від Зеленського зараз йде розпалювання конфлікту цивільної влади і військової. Саме Зеленський провокує Залужного продовжувати і нагнітати цей конфлікт, який нікому не потрібний і є небезпечний для України. З Києва він перекидається на місця.
”Володар ЧАСУ” не раз попереджав про це раніше, що так може статися. Особливо у період коли потрібно посилити мобілізацію.
Тому ще раз звертаємо увагу конкретних осіб місцевих органів влади: мобілізовувати повинні зараз саме чиновників, керівників цивільних структур владних, бо вони отримують високі зарплати, Вони мають пільги і держава найкраще їх доглядає та їм угоджає…
Кожна влада на якийсь час без них може впоратися. Навіть легше було б в області, якщо би вони пішли на фронт і поміняли там наших воїнів. Але вони цього не роблять самостійно і не хочуть показати приклад, як треба захищати Вітчизну. І навчити цьому інших.
Першими сьогодні на фронт повинні йти Запаранюк, Клічук, Янков, Бойко, Павлюк, Добжанський, Гуйтор, Домніцак, Зазуляк, Крохмаль і їм подібні. Але вони сховалися за бронь уже 4 раз. Бо бронь дається тільки раз на 6 місяців.
Якщо вони цього не зроблять то не буде прикладу для інших, але вони цього не роблять.
Тому військовий комісар, бойовий офіцер він знає ціну війни, знає що потрібно саме в цей час, і прагне владі донести пріоритети сьогодення.
”Володар ЧАСУ” ще раз нагадує, що у п’ятницю, 22 грудня відбудеться сесія обласної ради.
Нехай зайдуть на сесію працівники ТЦК і вручать повістки депутатам та чиновникам обласної влади. Їхній приклад посилить мобілізаційні процеси.
Якщо цей приклад буде реалізовано, то мобілізація в області проходитиме успішніше.
А як буде ЧАС покаже…

peredplata