Президент Федерації настільного тенісу України Зац виїхав за межі країни як волонтер та не повернувся

Президент Федерації настільного тенісу України (ФНТУ) Олександр Зац отримав дозвіл на виїзд за межі України як волонтер та не повернувся до країни, повідомляє портал NGL.media.

У червні 2022 року Херсонська ОВА двічі внесла Заца до системи «Шлях» як волонтера. 27 червня 2022 року він виїхав з України через пункт пропуску «Лужанка» на кордоні з Угорщиною. Повідомляється, що з моменту виїзду Олександр не перетинав кордон у зворотному напрямку.

20 серпня 2022 року Зац узяв участь у конгресі Європейського союзу настільного тенісу в німецькому Мюнхені.

У березні 2023 року Зац підтримував українських тенісистів на змаганнях у Берліні, у червні – у Кракові.

Звернення з проханням надати президенту ФНТУ дозвіл на перетин кордону до Херсонської ОВА надсилала львівська громадська організація «Українська націонал-патріотична молодь». Її голова Петро Рапіта повідомив NGL.media, що Зац виїжджав за їхнім зверненням, але нібито повертався та привозив тактичні речі для військових.

Детальніше на ua.tribuna.com:
https://ua.tribuna.com/uk/ping-pong/1000000119200-prezident-federaczii-nastolnogo-tennisa-ukrainy-zacz-vye/?utm_source=facebook&utm_medium=summer&utm_author=zhur&fbclid=IwAR2wZCz_MN3AwvhnpMoRKO6kVT7uPqCP2LdVytH0ZMbA8SieGGYjv_20Xi0?utm_source=copy

peredplata