На Буковині судитимуть харків’янина, який для перетину кордону надав фальшиві документи

Поліцейські зібрали беззаперечні докази вчинення чоловіком кримінальних правопорушень. За скоєне фігуранту загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо: 14 лютого на контрольно-пропускному пункті «Красноїльськ» під час проходження митного контролю 30-річний житель міста Харків пред’явив для перевірки прикордонникам документи з ознаками підробки.

Під час досудового розслідування працівники відділення поліції №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що чоловік підробив тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку ВКЛ про непридатність до служби, а в подальшому використав їх для безперешкодного перетину державного кордону.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду. Чоловіку інкримінують чинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 і 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо: відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про Правила перетинання державного кордону громадянами України», на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata

Залишити відповідь