Буковинські поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у крадіжці смартфона

За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

23 травня до поліції надійшло повідомлення від 25-річної жительки села Бочківці Чернівецького району, про те що невідома особа з приміщення місцевого магазину викрала її «iPhone-12». Сума завданих збитків заявниці складає 30 тисяч гривень.

 

 

Слідчо-оперативна група відділення № 6 (м. Новоселиця) оглянула місце злочину, зібрала слідову інформацію та опитала можливих очевидців правопорушення. Поліцейські швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився 50-річний уродженець Миколаївської області, який на момент вчинення крадіжки перебував в стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці вилучили у чоловіка викрадений смартфон.

 

 

Поліцейські затримали порушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

 

 

Слідчі поліції за процесуального керівництва Новоселицького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

фото тут https://cutt.ly/OHBYTcM

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata