У Чернівцях з велопарковки біля торгового центру чоловік вкрав велосипед, за це може сісти на 8 років

Упродовж декількох годин працівники Чернівецького райуправління поліції встановили особу зловмисника, розшукали та затримали його. За таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного стану чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Учора, 23 вересня, до поліції звернулася 24-річна жителька Чернівців з повідомленням про крадіжку велосипеда. Зі слів заявниці, транспортний засіб вона залишила на велосипедній парковці одного місцевого торгового центру. Повернувшись через декілька хвилин, жінка виявила відсутність велосипеда. Сума завданих збитків становить 15 тисяч гривень.

Співробітники поліції провели низку розшуково-слідчих дій і за їх результатами з’ясували прикмети порушника, а невдовзі розшукали його. Правоохоронці вилучили викрадений велосипед і повернули його власниці.

Поліцейські затримали 35-річного зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

peredplata