Обікрав товариша: буковинцю загрожує до 8 років тюрми

Слідчі поліції зібрали достатню доказову базу протиправної діяльності 29-річного буковинця, який викрав у товариша мобільний телефон та смарт-годинник. За цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування. Відповідно до чинного законодавства порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

15 жовтня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 24-річного жителя селища Кельменці про крадіжку мобільного телефону та смарт-годинника. Сума збитків завданих чоловіку становить понад 1600 гривень. У результаті проведених спеціальних поліцейських заходів співробітники Дністровського районного відділу поліції встановили особу порушника. Ним виявився 29-річний односелець заявника. Поліцейські з’ясували, що буковинець скористався, тим що його гість заснув, викрав у нього вказані ґаджети.

Під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Правоохоронці нагадують: санкції низки статей кримінального кодексу України доповнено кваліфікуючою ознакою – вчинення злочину в умовах воєнного або надзвичайного стану. Відтак – поліцейські притягують зловмисників до кримінальної відповідальності відповідно до чинного законодавства.

 
 

peredplata