Чернівчанин з кафе викрав куртку разом зі «iPhone 7»

До поліції звернувся 62-річний житель села Великий Кучурів та повідомив, що невідома особа з вішалки кафе викрала куртку, в кишені якої знаходився телефон «iPhone 7». Правоохоронці встановили особу крадія. За цим фактом поліцейські проводять досудове розслідування.

На місці злочину працівники відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького районного управління поліції провели необхідні першочергові слідчо-розшукові дії, за результатами яких встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний житель міста Чернівці.

Поліцейські встановили, що того дня чоловік скористався відсутністю уваги з боку відвідувачів кафе в селі Годилів, з вішалки якого викрав куртку, в кишені якої знаходився смартфон. Сума збитків завданих заявнику становить понад 12 тисяч гривень.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили чернівчанину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Згідно із санкцією статті, за вчинене кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata