Отакої: секретаря Чернівецької єпархії УПЦ МП під час обшуку застали у ліжку з хлопцем із церковного хору

СБУ провела контррозвідувальний захід на території приміщення єпархії УПЦ (МП) на Буковині.

При цьому виявилося кілька “скелетів у шафі”. І кілька з них – зовсім уже несподіваних для правоохоронців. Так джерело повідомило, що секретаря Чернівецької єпархії УПЦ МП Архімандрита Микиту застали з хористом із місцевого хору, повідомляє “Телеграф”.

Обшук проводили в адміністрації єпархії, а також у келії митрополита Чернівецького і Буковинського Мелетія. Водночас було виявлено документи, що підтверджують наявність російського громадянства в керівництва єпархіальних структур, а також листування єпархії зі своїми московськими кураторами. Серед таких документів – посвідка “героя Росії”, підписана міністром оборони РФ за “захоплення Криму” в 2014 році, а також медаль від самого Шойгу. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

На одному з них — Архімандрит Микита в рясі, але босий, стоїть на тлі постелі. На підлозі біля його ніг стоїть ноутбук.

архімандрит нікіту, секретар чернівецької єпархіїFullscreen
Секретар Чернівецької єпархії у чужій келії займався одностатевим сексом із неповнолітнім

На другому фото обличчям до стіни стоїть молодий чоловік, на якому з одягу лише спідня білизна.

хорист, коханець архімандритаFullscreen
17-річний хорист займався сексом з архімандритом Микитою

За інформацією журналіста, співробітники СБУ натрапили на архімандрита Микиту в келії у керівника Чернівецько-Буковинської єпархії Мелетія. Він займався сексом із 17-річним юнаком, який співав у церковному хорі.

До речі, лише днями, 23 листопада, архімандрита Микиту синод УПЦ обрав єпархіальним архієреєм Івано-Франківської єпархії — замість митрополита Івано-Франківського та Коломийського Серафима, який втік до Росії.

Джерело: Фокус

 
 

peredplata