Перед судом відповідатиме буковинець за викрадення ноутбуку з лікарні

Працівники поліції зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності 27-річного чоловіка, який таємно викрав комп’ютерну техніку з місцевої лікарні. Сума завданих збитків становить майже 7000 гривень. За цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно порушника до суду для розгляду. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У грудні минулого року на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідома особа з приміщення лікарні викрала ноутбук.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції під час досудового розслідування встановили особу порушника, причетного до скоєння цього майнового злочину. Ним виявився 27-річний житель Кам’янської територіальної громади. Поліцейські з’ясували, що чоловік таємно викрав комп’ютерну техніку з службового кабінету медичної установи, після чого здав її в ломбард, а гроші витратив на власні потреби.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт щодо чоловіка до суду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

peredplata