На Буковині затримали 16-річного юнака за розповсюдження наркотиків

Протиправну діяльність 16-річного уродженця Прикарпаття задокументували співробітники відділу № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції. Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу. 

Учора, 22 березня, оперативники відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції викрили 16-річного уродженця Івано-Франківської області, який займався розповсюдженням наркотичних засобів на території регіону.

Під час проведення необхідних поліцейських заходів співробітники поліції виявили та вилучили у парубка 69 зіп-пакетів із наркотичними засобами. Крім цього, правоохоронці з’ясували, що прикарпатець встиг збути частину наркотиків розклавши їх у різних частинах міста Сторожинець. Поліцейські розшукали кожний сховок та вилучили ще 25 «закладок». Все вилучене працівники поліції направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

буковинські поліцейські затримали підозрюваного у розповсюдженні наркотиків на території області

Поліцейські затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами дослідження вилучена речовина у своєму складі містить особливо небезпечну психотропну речовину PVP, обіг якої заборонено.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За незаконні оборудки з наркотиками порушнику загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata